Welcome Aboard
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
01 Maart 2009 | Chili, Santiago de Chile
Het begint er op te lijken dat ik het schrijven op me site eigenlijk best leuk begin te vinden :P
Om 7 uur werd ik vanochtend opgehaald door de agent en plotseling stonden daar meer crew van de Amsterdam. Dat was wel leuk want ik dacht dat ik de enigste was die aanboord zou komen vandaag. Onder de crew bevond zich ook het neefje van me huisbaas in Vlissingen (hoe klein kan de wereld zijn). Eenmaal aan boord voelde alles weer wel vertrouwd alleen de hut die ik toegewezen kreeg valt erg tegen. Dit komt doordat de hut waar ik in zou komen bezet is helaas.
Zoals het er nu uit ziet zal ik de eerste komende 2.5 maanden in de machinekamer terecht komen omdat de 2 andere cadetten die al aan boord zitten beide op de brug zitten. Ik heb de rest van deze dag me koffer kunnen uitpakken en het schip een beetje kunnen verkennen want het is toch wel een beetje anders dan de Maasdam. Morgen begint het pas eigenlijk want dan moet ik om 8 uur in de controlekamer zijn en dan krijg ik als het goed is meer informatie over hoe en wat
Ik heb vandaag nog wat fotos gemaakt zodat jullie kunnen zien wat ik allemaal zie :P
PS nog bedankt voor de leuke berichtjes
Groetjes
Hans
03 Maart 2009 - 10:33
Con:
ik vind het lezen van je berichten ook erg leuk te vinden zeker via de mail ik mist zo niets groetjes