Een berichtje van af de MS Amsterdam - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van Hans Kaan - WaarBenJij.nu Een berichtje van af de MS Amsterdam - Reisverslag uit Santiago de Chile, Chili van Hans Kaan - WaarBenJij.nu

Een berichtje van af de MS Amsterdam

Door: Hans

Blijf op de hoogte en volg Hans

05 Maart 2009 | Chili, Santiago de Chile

Heey hier gaat alles prima.
Kan nu gelukkig wat meer vinden want het is toch net allemaal iets dan op de Maasdam alles zit op een net andere plek.
Ik ben nog maar weinig buiten geweest want hebben 2 zeedagen achter elkaar gehad en zit tenslotte ook in de machinekamer . ik ben trouwens geplaatst op de dag dienst dat houd in dat ik van 8 tot 1500 werk dus dat is aardig te doen. Ik ben vooral bezig geweest met het overhalen van brandstof pompen wat ik zelf erg intressant vind.
Tussendoor doe ik nog wat klusjes voor de 1nd engineer het maken van een chemical store; beetje met een slijptol spelen want er moet nogal wat verwijderd worden voor dat we kunnen beginnen.
Voor de rest ben ik ook bezig met me takenboek want die moet toch ook af :P
Als het goed is komt Eva ook nog even een weekje aan boord heb namelijk een verzoek in gediend zodat ze in me hut kan verblijven. Nu maar afwachten of het word goed gekeurd door het kantoor in Seattle. Zo niet dan komt ze als het kan als passagier. Dat zal in de week van 9 mei tot 16 mei zijn
Ik heb dernet nog snel wat foto’s gemaakt vanaf het skydeck maar het weer is echt Hollands dus kwaliteit valt tegen hoor.
Naja de groeten en tot spreeks
Hans